Heel blij mee!

Erg effectief zonwerend scherm, makkelijk te installeren. Werkt perfect. Heel blij mee!

Femke Jongstra

Rijnsburg

Zeer tevreden met dit product

Zeer tevreden met dit product.
Zonder problemen kunnen plaatsen.

Janny Okunick van de Brug

Deventer

Ik ga er nog meer bestellen voor andere ramen

Mooi systeem voor wanneer je het geen probleem vind om voor langere tijd de zon te blokkeren voor je ramen. Duidelijk handleiding voor het plaatsen. Materiaal voelt goed en kwalitatief aan. Houdt zon goed tegen. Ik ga er nog meer bestellen voor andere ramen.

Wim Werkhoven

Lelystad

Eenvoudig, snel en zonder gereedschap!

We hadden de bestelling geplaatst op SunWise en met 3 dgn in huis. In mooie dozen, gebruiksaanwijzing en de spullen die je nodig hebt. En laat dan nou vrij weinig zijn: doek, zuignap, cup en draaischroef. Wij hebben ervoor gekozen om de doeken buiten op te hangen. We hebben eerst de ramen gelapt. Als je de zuignappen eerst in kokend water legt, plakken ze goed. Het scheelt met deze lentezon al qua temperatuur in de slaapkamers. Plus het staat buiten chique en binnen knus. En scheelt iets qua licht, wat ook lekker is met de zomertijd die eraan komt icm kinderen 😉

Bibi Bookholtvv

Schellinkhout

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Montage instructie is belangrijk voor een goede hechting van de zuignappen op het raam. Snelle levering!

Paul van Kuik

Hoorn

Op naar de zomer 🌞

Onze vragen werden snel beantwoord. De bestelling werd in 3 dagen keurig verpakt geleverd. De uitlegfolder was helder en duidelijk. Het plaatsen ging vlot. Het effect is echt super. Onze slaapkamers zijn heerlijk koel vergeleken met beneden. Op naar de zomer 🌞.

Gerdes Anna Hulsebosch-Bonda

Tynaarlo

Snelle levering

Snelle levering, werkt heel goed tegen de warmte in de kamer. Makkelijk te bevestigen.

Mariska Flikkenschild

Hilversum

Echt een aanrader!

Spannend vond ik het, om een bestelling te plaatsen terwijl er nog niet veel reviews waren. Echter, de reviews die er waren, waren positief. Uiteindelijk toch overstag gegaan, en die reviews kan ik beamen: wat een topproduct! Mijn huis word vooral op de bovenverdieping erg warm, merendeels doordat door het directe zonlicht de hele dag, de ramen enorm heet worden. Gevalletje broeikas. Afgelopen dagen was het 26 graden en ik voelde aan de ramen waar nu de Sunwise screens voor hangen: ijskoud. Dát had ik niet verwacht!

Tuurlijk, het is geen airco, maar het scheelt aanzienlijk warmte in je huis. Vooral op het babykamertje hier zorgt het ook nog eens voor een fijn gedempt licht overdag, heel prettig.

Overigens ook hele fijne service, al mijn vragen werden direct vriendelijk beantwoord en toen bleek dat er 1 klein moertje miste, had ik binnen 24u al een hele nieuwe set in huis.

Echt een aanrader! Ik ga zeker weer bestellen voor de rest van het huis. 🙂

Emma Otten

Middelburg

Laat de zon maar schijnen!

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering en zeer makkelijk en snel te monteren mede door de handleiding. Wij hebben de vision voor de woonkamer en de sunblock voor de slaapkamer aan de buitenzijde gemonteerd en merkten gelijk het verschil. Laat de zon maar schijnen!

Saskia van H

Rotterdam

Fijne oplossing tegen de zon

Fijne oplossing tegen de zon en warmte in mijn slaapkamer, gemakkelijk te monteren, zelfs voor iemand met 2 linker handen zoals ik!

Eline Bruinenberg

Zwaag

Voorbeelden uit de praktijk

Geniet van
een koeler huis

Bestel nu je sunscreen