Goedkope zonwering buiten en binnen

Verandert jouw zolderkamer op warme dagen ook in een sauna? Niet fijn, zeker niet als hij dienst doet als werkkamer of slaapkamer. Met die hitte daalt de concentratie al snel en is slapen soms een behoorlijke uitdaging. Zorg daarom dat je goed voorbereid de zomer instapt en dat de zon jouw zolder niet bereikt door goedkope zonwering buiten en binnen in huis van SunWise. Onze screens bevestig je heel eenvoudig op je raam door middel van zuignappen. Boren is dus niet nodig. Ons team weet als geen ander welk materiaal de meeste zonnestralen tegenhoudt en strak op je raam blijft zitten, en welke zuignappen de beste draagkracht hebben. Dat testen wij eigenhandig in onze productieruimte in Enkhuizen. Tevens vindt daar de productie van alle zonwering plaats. Koop je bij SunWise, dan haal je Nederlandse topkwaliteit in huis. 

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren
dakraam met zonwering

Duurzame en voordelige zonwering

Om je huis koel te krijgen en te houden zijn er verschillende oplossingen: een uitklapbaar zonnescherm, airconditioning of rolluiken. Deze opties gaan wel gepaard met een groot nadeel: je moet er vaak diep voor in de buidel tasten. Bij een screen met zuignappen is dat een ander verhaal. Onze goedkope screens worden rechtstreeks vanuit onze productieruimte opgestuurd en plaats je gemakkelijk zelf binnen 10 minuten. Daardoor worden de kosten voor tussenpersonen en installateurs bespaard en kun jij voor een aantrekkelijke prijs je huis koel houden, door goedkope zonwering buiten en binnenshuis. De zonneschermen zijn ook nog eens duurzaam. Je kunt ze namelijk de hele zomer laten hangen. En is de zomer voorbij? Dan sla je ze gemakkelijk op, zodat je er het jaar daarna weer net zoveel plezier van hebt. Zo gaat een goedkoop zonnescherm jaren mee en bespaar je tot ruim €100,- per jaar aan stroom door een slurpende airconditioning.

Verschillende kleuren zonwering met zuignappen

Goedkope screens op maat gemaakt

Bij SunWise maakt het niet uit hoe groot of klein je raam is, wij hebben voor ieder formaat raam goedkope zonwering buiten en binnen. Bij ons kun je heel eenvoudig zonnedoek op maat laten maken. Hoe? Meet de hoogte en breedte van je raam op en ga naar de bestelmodule op onze website. Daar kom je er door een paar vragen met duidelijke voorbeeldafbeeldingen achter welke type zonwering het beste bij jouw wensen aansluit. Na het beantwoorden van de vragen verschijnt onderaan de prijs. Je weet gelijk waar je aan toe bent, zodat daar ook achteraf geen onduidelijkheid over kan ontstaan. Na het plaatsen van de bestelling gaan wij in onze productieruimte voor je aan de slag om je goedkope screens zo snel mogelijk te versturen. Vervolgens belt de postbezorger binnen 4 werkdagen bij je aan en installeer jij door de bijgeleverde montagehandleiding heel eenvoudig jouw goedkope zonwering aan de binnenkant van het raam of aan de buitenkant van het raam. in huis. Zonwering zelf maken was nog nooit zo eenvoudig.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw zonwering met zuignappen op maat en geniet binnen vier dagen van een prettiger klimaat binnenshuis.

Zit je na het lezen van deze informatie met vragen?

Het antwoord staat wellicht tussen de veelgestelde vragen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp.