Screendoek voor op het raam

Bevindt jouw slaapkamer zich op zolder of op het zuiden? Dan is het in de zomermaanden waarschijnlijk regelmatig een broeikas. Dit betekend lastig in slaap komen. Een warme slaapkamer heeft veel invloed op je slaapritme en dat heeft indirect invloed op bijvoorbeeld je weerstand, concentratie en humeur. Hou daarom je slaapkamer en hoofd koel door de warmte buiten te laten. Hoe? Met een screendoek van SunWise. Wij bieden zowel screendoeken om aan de binnenkant of buitenkant van je raam te bevestigen. Mocht je geen mogelijkheid hebben om het aan de buitenkant te plaatsen, zoals bij bijvoorbeeld dakramen vaak het geval is, kies dan voor plaatsing aan de binnenkant. In alle andere gevallen adviseren wij om voor plaatsing aan de buitenkant te kiezen. Wanneer je voor een screendoek voor buiten kiest, hou je namelijk de zon tegen voordat hij door het glas komt. Je blokkeert de zon daardoor maximaal.

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren
dakraam met zonwering

Verschillende screendoeken op maat?

De mate waarin je de zon blokkeert hangt af van het type raamdoek. Bij SunWise is er keuze uit twee soorten: SunWise Sunblock en SunWise Vision. Sunblock blokkeert de meeste hitte (tot wel 97%), daardoor wordt ook het zicht naar buiten beperkt. Di variant wordt vaak gebruikt voor slaapkamers en zolderkamers. SunWise Vision daarentegen behoudt het daglicht en zicht naar buiten, maar blokkeert de zon daardoor iets minder (tot 93%). Deze variant wordt vaak gebruikt voor woonkamers en keukens. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? De zonnestralen maximaal blokkeren of toch liever daglicht behouden?

Screendoek met zuignappen van SunWise

Een screendoek van SunWise = zonwering zonder boren. Onze screendoeken voor buiten bevestig je namelijk heel eenvoudig met zuignappen. Er is geen vakman nodig en je kozijn blijft gespaard. Daarbij zijn de zuignappen zo sterk dat je ze de hele zomer kunt laten zitten, zelfs met wind en regen. In de bijgeleverde montagehandleiding leggen we je stap voor stap uit wat je moet doen. Deze zit in in de verpakking van je screendoek voor buiten. Alle stappen doorloop je binnen tien minuten. De eerste stap is het schoonmaken van je raam. Om het makkelijk te maken voor je, leveren we bij het zonwerende doek alcoholdoekjes. Wanneer je raam schoon is, leg je de zuignappen in een bakje met kokend water zodat ze weer terugkomen in hun oorspronkelijke vorm. Daarna is het een kwestie van het doek en de zuignappen goed positioneren en bevestigen aan je raam.

Jouw screendoek voor buiten online bestellen?

Heb je vragen? Stel ze gerust via de e-mailtelefoonWhatsApp of de chat. Heb jij inmiddels besloten dat een screendoek voor buiten dé oplossing is waar jij naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en bestel jouw screendoek op maat en monteer deze in tien minuten met zuignappen op je raam. Als je het ons vraagt is dit dé mooie, praktische en betaalbare oplossing waarmee je de warmte buiten houdt. Dat wordt ook in de zomer heerlijk koel slapen!