Over ons

Onlineshop met handige keuzetool
Betaalbare topkwaliteit uit Nederland
Binnen 3 werkdagen verzonden
Een vraag? Contacteer onze klantenservice

Gecertificeerde materialen die voldoen aan kwaliteitsnormen

Voor ons ervaren productieteam is alleen het beste goed genoeg. Daarom gebruiken zij voor de sunscreens hoogwaardig polyester weefsel met speciale coating. Dit materiaal werkt als thermisch schild met behoud van daglicht. Het materiaal is bovendien uitgebreid gecertificeerd en voldoet aan verschillende kwaliteitsnormeringen.

Ons productieteam maakt de screens speciaal voor jou op maat en voorziet deze van bevestigingsogen. Dankzij de zuignappen met de hoogste draagkracht blijven de sunscreens strak op je ramen zitten. Volg de stappen in de bijgeleverde instructie. Zo is montage een fluitje van een cent.

“Een aantal jaar terug ging de elektrische zonnewering van mijn bejaarde buurvrouw stuk. Ze had geen geld voor vervanging. Dat zette mij aan het denken. Vanuit onze ervaring met het printen en de confectie van doeken hebben we Sunwise sunscreens ontwikkeld. Nieuwe producten ontwikkelen geeft mij veel ontzettend veel energie. Samen met een fijne groep mensen maken we van Sunwise een groot succes.”

Sander Muller – Directeur SunWise

Een koelere en comfortabele woning voor iedereen

Een koeler huis is iets dat wij jou ook gunnen. Heerlijk slapen, comfortabel thuiswerken en relaxen in een koel huis. Maar traditionele zonneschermen en airco’s zijn duur en verbruiken bovendien een hoop energie. SunWise geeft iedereen mogelijkheid om alternatieve zonwering met zuignappen direct bij de bron te kopen. Zo betaal jij minder voor Nederlandse of Europese topkwaliteit.

Geen gedoe,
snel geleverd

SunWise, slim genieten van een koeler huis!