Zonwering zonder boren

Zonwering zonder boren, klinkt dat niet als muziek in de oren? In de meeste nieuwe huizen vind je tegenwoordig alleen nog kunststof of aluminum kozijnen. Daarin boren zou voor onuitwisbare sporen zorgen en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Maar hoe hou je dan de zon buiten op warme dagen? Bij SunWise hebben we daar een oplossing voor bedacht: zonwering met zuignappen. Dit zijn zonwerende zonneschermen die je door de zuignappen heel makkelijk aan de binnen- of buitenkant van je raam plaatst. Er komt geen boor aan te pas. Bestel heel eenvoudig jouw op maat gemaakte zonwering zonder boren voor buiten of binnen in je huis via onze webshop. 

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren
Sunwise zonwering screens aan de binnen kant van het raam

De mogelijkheden van een zonnescherm zonder te boren?

Na een dag hard werken wil je niets anders dan lekker kunnen ontspannen. Het is dan fijn om thuis te komen in een koel huis, ook als de mussen bijna van het dak vallen. Plaats daarom op tijd zonneschermen, zodat jouw huis helemaal zomerproof is. Een goed begin is het halve werk. Bij SunWise hebben we voor iedereen passende zonwering. Daarbij hebben we keuze uit twee soorten screens:

  • SunWise Sunblock: geschikt voor ruimtes waar maximale zonwering belangrijker is dan daglicht. Doordat de perforaties slim geplaatst zijn houdt deze screen tot 97% warmte tegen (bij plaatsing buiten). Het werkt licht verduisterend en wordt daarom vaak gebruikt voor slaapkamers en zolderkamers.

  • SunWise Vision: geschikt voor ruimtes waar daglicht én zonwering gewenst is. Door de slimme plaatsing van perforaties behoud je het zicht, maar wordt er evengoed tot 93% aan warmte tegengehouden. Deze wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld werkkamers, woonkamers en keukens.

Een zonnescherm monteren zonder boren en schroeven in verschillende kleuren

Zowel SunWise Sunblock als SunWise Vision zijn in vier verschillende kleuren te bestellen: white, boulder, concrete en antracite. Twijfel je tussen Sunblock en Vision of tussen de verschillende kleuren? Bestel een sample op A6-formaat. Houd er rekening mee dat er verschil zit in de eigenschappen van de kleuren. Plaats je de zonwering aan de binnenkant van je raam, dan is het advies om voor een lichte kleur te gaan, zoals wit en boulder (lichtgrijs). Deze kleuren reflecteren namelijk de meeste zonnestralen. Plaats je de zonwering zonder boren aan de buitenzijde, dan is het advies om juist voor een donkere kleur te kiezen, zoals antraciet of concrete (donkergrijs). Deze kleuren absorberen de warmte, waardoor er minder warmte binnenkomt.

Zonwering van SunWise: een betaalbaar alternatief

Ben je op zoek naar goedkope zonwering? Dan is onze zonwering zonder boren de uitkomst. Want in tegenstelling tot veel dure oplossingen, zoals airconditioners, zonneschermen en elektrische screens, is onze zonwering erg betaalbaar. Een van de redenen daarvan: onze zonwering komt direct bij de bron vandaan. We testen en produceren de zonwering in onze productieruimte in Enkhuizen en hebben zelf contact met de klant. De kosten voor een tussenpersoon worden daardoor bespaard. Daarnaast zijn de screens gemakkelijk zelf te bevestigen waardoor ook er ook geen installatiekosten in rekening hoeven worden gebracht.