Raamdoek tegen de zon

Koel ontspannen na een warme zomerdag doe je voortaan thuis! Tijdens de zomermaanden willen we buiten lekker genieten van het zonnetje, en binnen willen we het graag koel hebben. In de huidige tijd waarin de energieprijzen omhoog schieten willen we ook ons huis zo energieneutraal mogelijk maken. Een dure slurpende airco past niet in dat plaatje. Gelukkig is er ook een duurzame en betaalbare manier om je huis te koelen: een raamdoek plaatsen. Bij SunWise bestel je jouw screendoek op maat, zodat hij altijd precies past op het formaat van jouw raam. Elk raamdoek tegen de zon is gemaakt om warmte buiten de deur te houden. Dit gebeurt omdat het doek het zonlicht blokkeert en reflecteert. Door de slim geplaatste perforaties hebben we ervoor gezorgd dat er zoveel mogelijk straling tegen wordt gehouden en dat er wel licht doorheen kan, zodat een ruimte niet wordt verduisterd.

Kwaliteit van Nederlandse bodem
Slimme en voordelige oplossing
Eenvoudig zelf te monteren

De montage van een raamdoek met zuignappen

Een screen raamdoek van SunWise monteer je gemakkelijk zelf met de meegeleverde zuignappen. Er komt aan het plaatsen van een doek voor je raam tegen de zon geen boor aan te pas. Erg handig wanneer je niet wil, kan of mag boren in het kozijn. In onze montagehandleiding leggen we je stap voor stap uit hoe je het raamdoek monteert dat het een hele zomer kan blijven hangen. De zuignappen zijn zo sterk dat ze bijna alle weersomstandigheden trotseren. Is er storm voorspeld? Dan raden wij aan om de screens even naar binnen te halen. Nadat je het raamdoek een zomer lang hebt gebruikt en de temperaturen beginnen te dalen haal je ze er gemakkelijk weer af. Rol het op en leg het op een plek waar het niet vouwt. Zo heb je er jaar na jaar plezier van.

Verschillende kleuren zonwering met zuignappen

Raamdoek in verschillende kleuren

Een raamdoek tegen de zon is bij ons verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Je kunt natuurlijk kiezen voor een kleur op basis van wat het mooist staat bij je interieur. Maar kijk ook naar de werking, want er zit een verschil in de eigenschappen van de kleuren. Donkere kleuren absorberen bijvoorbeeld meer warmte. Gebruik een donkere kleur daarom als je het raamdoek aan de buitenzijde van het raam monteert. Want plaats je een donker doek aan de binnenkant van het raam, dan haal je juist meer warmte naar binnen. Andersom is het bij plaatsing van raamdoek aan de binnenkant van het raam aan te raden om juist voor een lichte kleur te gaan, zodat de zonnestralen niet verder komen dan het doek. Lichte kleuren reflecteren het zonlicht juist. Bij ons kun je kiezen uit de volgende vier kleuren:

  • Wit
  • Boulder (lichtgrijs)
  • Concrete (donkergrijs)
  • Antraciet

Raamdoek bestellen?

Je bestelt een raamdoek eenvoudig en snel via de bestelmodule. Daarin nemen we je stap voor stap mee, zodat jij binnen zes werkdagen een raamdoek tegen de zon in huis hebt die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Heb je nog vragen? Vind het antwoord tussen de meest gestelde vragen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen! Dat kan door te bellen naar 088 50 60 222 of te mailen naar info@sunwise-screens.be en via WhatsApp. We doen altijd ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.