Product

Wat kosten zonwerende screens?

Grote bedragen vliegen om je oren wanneer je opzoek gaat naar een oplossing voor een koelere woning in de zomer. Voor elektrische schermen en airconditioning betaal je dan ook gauw een bedrag die oploopt naar de duizend euro. Toch blijkt een goedkope oplossing hiervoor niet onwerkelijk. Sterker nog, voor screens met lage prijzen ben je hier, bij Sunwise, aan het goede adres.

Door: Senya Muller
zonwering screens buiten prijzen

Vergelijking prijzen van zonwerende screens

Dat de kosten van onze screens beduidend lager liggen dan de duurdere en minder groene oplossingen is een feit. Nu horen we je denken: “Wat kost een screen nou precies?”. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Ieder raam heeft een andere afmeting en jouw zonwerende screens worden op maat wordt gemaakt. Dus verschillen de screens in prijzen.
Om toch een duidelijk beeld te schetsen van de verschillen in kosten en het voordeel dat je hiermee kan pakken, hier een rijtje van gemiddelde prijzen:

  • Airco: €3000
  • Elektrisch zonnescherm: €1500
  • Rolluik: €750
  • Sunwise Sunscreen: €100

Zo zie je dat je de woning wel 30 keer zo voordelig kan koelen met onze zonwering!

Kosten screens; een goede oplossing voor je portemonnee en voor het klimaat

Een airco zorgt op een warme dag ook voor meer verkoeling in de woning. Maar een airco gebruikt ernorm veel energie en bevat een schadelijk koudemiddel. Het is dus bepaalt niet een groene oplossing tegen de hitte. Daarnaast lopen de energiekosten al snel op. Helemaal met de huidige torenhoge energieprijzen. De zonwerende screens van SunWise verbruiken helemaal geen energie én houden de warmte buiten. De prijzen van screens liggen dus zowel in aanschaf én in verbruikt een stuk lager!

Kosten montage zonwering screens

Hoe kan het nou dat Sunwise zonwering zoveel voordeliger is? Door ons eenvoudige systeem kunnen de screens zelfs opgehangen worden door degene met twee linkerhanden. Doordat jij zelf de montage uitvoert houd je een hoop geld in je zak. Door de hoge kleefkracht van de zuignappen blijft het zonnescherm goed voor de ramen zitten. Met deze voordeligere screen prijzen hoef je niet eens in te leveren op kwaliteit.

Uit alle invalshoeken komt een Sunwise Sunscreen dus het voordeligst uit de test. Zowel in aanschaf, verbruik, als in montage, zijn de kosten van zonwerende screens voordeliger dan alternatieven. Daarnaast zien de zonwerende screens met zuignappen er netjes uit, gemakkelijk te monteren en beter voor het milieu. Op onze website kun je eenvoudig bekijken wat een op maat gemaakt screen voor jouw huis kost. Wacht niet langer; houd je huis koel en houd ook nog eens geld over voor leuke zomerse activiteiten.

Beste hier jouw sunscreens